Veteranen

Veteranen Korps Rijdende Artillerie

Sinds 7 april 2010 is er de Stichting Veteranen Korps Rijdende Artillerie, kortweg: Veteranen KRA. Het doel van de stichting is het behartigen van de belangen van de veteranen en post-actieven van het Korps Rijdende Artillerie in de ruimste zin van het woord. Onder veteranen van het Korps Rijdende Artillerie worden verstaan de militairen en de gewezen militairen en de gemilitariseerde burgers die bij vredesmissies betrokken zijn geweest, zowel binnen als buiten het verband van de Verenigde Naties, terwijl hij/zij registratief was ingedeeld bij het Korps Rijdende Artillerie en/of geplaatst was bij de 11e Afdeling Rijdende Artillerie.

Het bestuur wil natuurlijk een zo volledig mogelijk overzicht van de veteranen van het Korps krijgen. Wij roepen daarom belangstellenden op om zich aan te melden bij de secretaris van de stichting. Dit kan via onderstaand (email)adres:

Lkol (R) b.d. Frans Dirks
Postbus 1000
8084 ZX ’t Harde
Email: fransjm@hotmail.com

Vrijwillige donaties aan de Stichting zijn natuurlijk van harte welkom! Het bankrekeningnummer is NL08RABO0156248190 t.n.v. St. Veteranen KRA.

Hieronder de facebook feed van Korps rijdende Artillerie:

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Noteer alvast in de agenda ... See MoreSee Less

Noteer alvast in de agenda

Stichting Veteranen Korps Rijdende artillerie wenst alle veteranen een fijne dag in deze bijzondere tijd!!
Waar we eigenlijk met z'n allen op het Malieveld hadden willen zijn om de waardering van vele mensen in ontvangst te nemen en met oude maten herinneringen op te halen. Zo steunen we elkaar om mooie en minder mooie tijden te herinneren en te verwerken.

FIJNE VETERANENDAG !!!

Op naar volgend jaar 🙂
... See MoreSee Less

Stichting Veteranen Korps Rijdende artillerie wenst alle veteranen een fijne dag in deze bijzondere tijd!!
Waar we eigenlijk met zn allen op het Malieveld hadden willen zijn om de waardering van vele mensen in ontvangst te nemen en met oude maten herinneringen op te halen. Zo steunen we elkaar om mooie en minder mooie tijden te herinneren en te verwerken. 

FIJNE VETERANENDAG !!! 

Op naar volgend jaar :)

Comment on Facebook

respect pik

Mooie tekst maat😜

Update REÜNIE Kra 2020

ivm de nog lopende Corona pandemie is besloten om in september alle grotere feest- en reünie activiteiten rond ons vuursteunbolwerk te annuleren en dat dit ook onze KRA reünie raakt. Dit vinden we jammer, maar zien dit ook als het enige mogelijk besluit in deze tijd. We gaan nu nadenken over wanneer en in welke vorm een reünie weer een reële optie is.
... See MoreSee Less

Load more