Korps Rijdende Artillerie

Korps Rijdende Artillerie

De Gele Rijders, nieuws, media, archief

Manege

Welkom bij de Manege Korps Rijdende Artillerie.

Welkom op het deel van de site over de manege van het Korps Rijdende Artillerie. U kunt hier allerlei relevante informatie vinden over de manege en over de optredens die door de manege worden verzorgd.
Tevens kunt u contact opnemen met de ‘Gele Rijders’ indien u deze wilt uitnodigen. De manege is gevestigd op de luitenant-kolonel Tonnetkazerne in ’t Harde. Hieronder de facebook feed met activiteiten van de Manege Korps Rijdende Artillerie:

View on Facebook

3 weeks ago

Manege Korps Rijdende Artillerie

Deze week werken de genisten van 102 constructiecompagnie aan de faciliteiten van de manegekra 🛠 ...

View on Facebook

Afgelopen woensdag heeft het KRA deelgenomen aan het militaire concours in Saasveld.
#artillerie #houwitser #anders #appèl #amiacara
#greathorses #multifunctional #teamwork

Photos Made by Paul de Vries
...

View on Facebook

Afgelopen vrijdag hebben een aantal bereden Adjudanten gebruik gemaakt van de Manege Korps Rijdende Artillerie voor een zonnige buitenrit over ons Artillerie Schietkamp. De rit werd voldaan afgesloten onder het genot van een warme chocomelk met slagroom en pannekoeken bij Restaurant de Ossenstal.

Wil jij ook graag eens met de manege KRA een heerlijke buitenrit rijden en ben je militair/reservist/oud-rijder of burgermedewerker bij defensie én kan je paardrijden? Neem dan contact met ons op!

Mail naar manegekra@mindef.nl of bel naar 0525-658733
...

View on Facebook

Vandaag zijn Klarissa en Invictus (Johnson x Krack C) 3e geworden in de B dressuur met 2 dikke winstpunten! Gefeliciteerd! #gelerijderspaard ...

View on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>