Korps Rijdende Artillerie

Korps Rijdende Artillerie

De Gele Rijders, nieuws, media, archief

Helden van weleer.

Nadat de delen 1 t/m 10 van de serie “Het Historisch Museum der Rijdende Artillerie” geschreven door N.J.A.P.H. van Es gedigitaliseerd onder de tab “Korps/Geschiedenis KRA” zijn geplaatst is begonnen met de digitalisering van de verrichtingen van de helden van weleer, wier daden en nalatenschappen aan de basis van ons museum liggen.

Als eerste is dat de biografie van Adriaan Rudolf Willem Gey van Pittius, die vocht onder Napoleon in onder andere Pruisen en Rusland en voor Nederland in voormalig Oost-Indië en België. Bij dit manuscript is o.a. een transcriptie met aanvullende noten geplaatst. Dit alles is te vinden onder de tab “Museum/Helden van weleer”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>