Korps Rijdende Artillerie

Korps Rijdende Artillerie

De Gele Rijders, nieuws, media, archief

Saamhorigheidsbijeenkomst museumvrijwilligers 28 nov 2018 met een dubbel afscheid.

Tijdens een geanimeerde lunch in de officierscantine (met een c!) heeft de Korpscommandant aan mevrouw Coty ten Cate de zilveren pelsknoop, in de vorm van een draagspeld, uitgereikt en daarmee de waardering uitgesproken voor haar jarenlange inzet. Helaas heeft Coty moeten besluiten om haar werkzaamheden voor de bibliotheek te stoppen. We zullen Coty enorm missen. De humoristische wijze waarop zij af en toe het “soldatengedoe” onder de loep nam was vooral verfrissend.

De gelegenheid is tegelijkertijd benut om een voorschot te nemen op de commando-overdracht, in januari a.s., door Korpscommandant Rienk in een korte toespraak te danken voor de wijze waarop hij het museum binnen en buiten het korps de kans heeft gegeven om haar rol, vooral rond de viering van 225 jaar KRA , te kunnen spelen.  Rienk, dank. We wensen je vooral veel geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>